Szponzoráció - Bamako 2022 Projekt

Ha támogatnád a 2022 -es Bamako Rally-n való részvételünket, nagyon szépen köszönjük, minden fillérre szükség lesz, ugyanis ez minden eddigi Bamako Rally legköltségesebbike lesz, köszönhetően a covid korlátozásoknak és a rengeteg költséges tesztnek amit útközben csináltatnunk kell. 

Ha szeretnél többet tudni az előkészületekről, hamarosan több blogposzttal jelentkezünk, addigis itt az első: Katt ide.

Mivel Támogathatsz? 

  • Készpénzzel
  • Tárgyi adományokkal
  • Segélyadományokkal
  • Szolgáltatással

Nézzük meg részletesen ezeket a lehetőségeket, és hogy mit kaphatsz érte cserébe:

A pénzbeni szponzorációdat készpénzben, átutalással vagy akár PayPal -on keresztül is fizetheted. A készpénz esetén megbeszélünk egy személyes találkozót. A másik két esetben a következő címekre utalhatsz:

BANK: Andras Kaposi IBAN: DE30 7005 3070 0031 4752 21
PayPal: greenzero@windowslive.com

A tárgyi adományok és szolgáltatások értékét átszámítjuk közös megegyezés alapján Euroba és ennek megfelelően választhatsz érte reklámfelületet. 
Tárgyi adományok alatt a következőket tudjuk elfogadni: 
Autóalkatrészek (kopóalkatrészek VW Caddy 14d 1.6d BJ. 1988 modellhez) szinte mindenünk megvan már de kérdezz.
Kempingfelszerelés, kemping főző, hűtő láda, stb.
Szolgáltatások alatt a következőket tudjuk elfogadni:
Videoszerkesztés, vágás
Auto elektronikai szerelés
Autószerelés
Alvázvédözés
Fóliázás
Médiamegjelenés
Segélyadományok alatt a következőket tudjuk elfogadni: 
(A segélyadományok jótékonysági adományok ezekért cserébe nem tudunk reklámfelületet adni, viszont eljuttatjuk a rászorulóknak.)
Hasznos holmik, szerszámok, zseblámpa, ruházat, gyermekjátékok pl felfújható focilabda vagy gumilabda, Író és rajzeszközök, Kártyafüggetlen mobiltelefon, Angol vagy francia nyelvre beállított laptop vagy tablet, Egészségügyi cikkek, intimbetét, gumióvszer, szemcsepp, fájdalomcsillapító, stb. 
Nagyjából bármi ami az alábbi feltételeknek megfelel:

  • Afrikában hasznos lehet
  • kis helyen elfér
  • könnyű
  • működőképes jó állapotú nem hiányos
  • legális átvinni a határon, nem romlandó bírja a szállítást

Ezen adományokat a legjobb ha a rajtceremóniára hozzátok ki nekünk Budapesten, vagy pár nappal előtte egy megbeszélt időben és helyen. Postázás is megoldható kapcsolatfelvétel után adom a címet. Minden adományt köszönünk szépen a rászorulók nevében is!

Mit kapsz cserébe a támogatásodért? 

Reklámfelületet az autón:
Az alábbi ábra alatt részletezzük a reklámfelületek árait, valamint láthatod, hogy melyik felületből hány darab érhető még el. Az árak tartalmazzák a Matrica elkészítését és felragasztását is, neked  csak a grafikát kell elküldened, lehetőleg Vektoros formátumban. 
Az autó meg fog jelenni a Budapesti rajtceremónián és sajtótájékoztatón* ezután Európát és Nyugat Afrikát átszelve egészen Sierra Leone fővárosáig gurul. Innen pedig vissza Európába. Ezután Németországban lesz kiállítva vasárnapi piacokon és a forgalomban is marad. A fólia minimum egy évig az autón marad. 

Médiamegjelenés: 
Az autó mint fent említettem megjelenik majd a Budapesti rajtceremónián ahonnan minden évben különböző sajtóorgánumok is tudósítanak. Útközben és utána is lehetnek megkeresések melyeket nem fogunk visszautasítani, ezekben az esetekben az autó megjelenhet képes és videóanyagokban a rajta szereplő szponzormatricákkal. Ezenfelül rendszeresen fogunk posztolni az utunkról képeket, videókat és blogbejegyzéseket. (Útközben kevesebbet, hazatérés után többet) ügyelve arra, hogy minden szponzormatricát megmutassunk, valamint a Blogbejegyzések és a hazatérés után elkészített Youtube videónk végén is feltüntetjük szponzorainkat. Ezek a videók és bejegyzések korlátlan ideig megtalálhatóak lesznek az interneten és a Rally iránt érdeklődök évről évre meg fogják nézni. 

*"Apróbetüs" :) 
A fenti feltételek egyikre sem tudunk semmilyen garanciát vállalni. Egyetlen esetre tudunk pénzvisszafizetési garanciát adni, ha a Rallyt nem indítják el pl a Határzárak miatt. 
Arra viszont nem tudunk semmilyen garanciát adni, hogy ha elindultunk meddig jutunk, nyilván minden erőnkkel azon leszünk hogy végigmenjünk és visszajöjjünk, de ember tervez Isten végez...
Az is előfordulhat, hogy a Rajtceremónián nem tudunk résztvenni, abban a szerencsétlen esetben ha sem a Spanyol sem a Francia kompközlekedést nem engedélyezik és az Olaszországból induló komppal kellene mennünk, amely egy nappal a rajtceremónia elött indul. Ez a C terv és reméljük nem kerül rá sor mert már megvettük a francia kompjegyet. 
Természetesen a médiamegjelenésekre sincs garancia ezek csak opcionálisak és ha meg is jelenik egy kép az autóról nem garantált hogy a te matricád is látszódni fog. Ezt egyedül a saját posztjainkban és Youtube videóinkban tudjuk garantálni. 

Árak és szabad felületek:
(3/5 azt jelenti hogy 5 ekkora méretű felület van az autón és ebből 3 szabad még) 
Az árak tartalmazzák a matrica elkészítését és felhelyezését amennyiben legkésőbb Jan 15 ig megkapom a grafikai adatokat.
A méretek magasság x szélesség centiméterben.

A1  (4/4) 30x50 60€

A2 (4/6) 40x50 70€

A3 (6/6) 15x60 40€
A4 (2/2) 30x60 60€
A5 (2/2) 30x35 40€
A6 (1/2) 10x40 35€
A7 (2/2) 15x20 30€
B1 (8/8) 15x20 30€
B2 (0/1) 70x70 250€ (föszponzor) - Mind elkelt
B3 (0/1) 15x80 90€ (tetöcsomagtartó) 
- Mind elkelt
C1 (1/1) 7x70 50€
C2 (5/6) 20x40 40€
C3 (2/2) 40x50 60€
111 - rajtszám helye

Kérlek amennyiben szponzorálnál, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi
telefonszámon (Whatsappot elönyben részesítem) : +491637848257
Vagy emailben: wonderlustking99@gmail.com