Kaukázus Rally 2016

Caucasian Challenge 2016 Kaukazus Rally
Kaukázus Rally 2016 Isztambul -> Jereván - Gyere te is velünk életed nagy kalandjára !

Idén is indul a nagy sikerű Kaukázus Rally Isztambulból Jerevánba. Közel 4000 kilométert teszünk meg 10 nap alatt, hegyen-völgyön át, a legkülönbözőbb körülmények között. Hozz bármilyen autót, a nagyfater moszkvicsától a Kamaz dömperig bármivel indulhatsz. A rajt augusztus 16. án lesz Isztambulban. Én már ott leszek és te ? Ha érdekelnek a részletek kattints a szervezők weboldalára : www.caucasianchallenge.com , vagy nézd meg az RTL Klub riportját:

A napi etapokat különböző útvonalakon teljesítheted, akár komoly off road képességeket igénylő terepen, akár könnyebb terepen, akár unalmasabb főútvonalakon. Lélegzetelállító látnivalókban és a legkülönfélébb kalandokban nem lesz hiány; az útvonal csodálatos tengerpartok mellett halad, máskor a Kaukázus havas hegyei közt. Lesz forró, kopár pusztaság, hegyi erdők, gleccserek, patakon átkelés, sáros utak, köves terep és amit el tudsz képzelni.

Ha egy kis bátorításra vársz, akkor remélem megnyugtat, hogy én sem voltam még hasonló túrán, egy filléres kocsival fogok indulni, amivel épeszű ember valószínűleg a Balatonig nem menne le. Ha pedig a Budapest - Isztambul útra is csatlakoznál hozzám, írj a Facebookon, vagy vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeimen. Budapestről Aug 6. án tervezek elindulni Szerbián és Bulgárián keresztül Isztambulba.
Az én útvonalamat a főoldalamon láthatod, a rally útvonala pedig ez itt:

Write a comment

Comments: 4
  • #1

    Cornelia Porco (Friday, 03 February 2017 22:19)


    What's up, this weekend is nice for me, because this occasion i am reading this great informative piece of writing here at my house.

  • #2

    Adrianne Kierstead (Saturday, 04 February 2017 16:57)


    Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this write-up and also the rest of the website is extremely good.

  • #3

    Teofila Henegar (Sunday, 05 February 2017 16:38)


    you are really a excellent webmaster. The website loading speed is incredible. It sort of feels that you're doing any unique trick. Moreover, The contents are masterwork. you have done a magnificent job on this matter!

  • #4

    Hannah Caves (Tuesday, 07 February 2017 04:34)


    Terrific article! This is the kind of info that are supposed to be shared around the web. Shame on the search engines for no longer positioning this publish higher! Come on over and talk over with my web site . Thank you =)